Stemningsrapport: 8. mar. APRS

OZ1BZJ, Michael, gav en rigtig god orientering om de forskellige muligheder i APRS systemet. Vi var 15 lyttende personer, som fik vist nok fik ændret opfattelse af dette system. Det er absolut ikke bare noget med nogle “klatter” på kortet på en skærm for der kan kommunikeres andre brugere på forskellig måde. Det kræver dog en del udstyr for den fuld udnyttelse. Der var en markant ro under foredraget = ærbødig opførsel. Lad det bare gentage sig ved næste seance!!!

Vy 73 de OZ5PT, Hans

 366 besøg i alt,  2 besøg i dag

One response to “Stemningsrapport: 8. mar. APRS

 1. OZ2SYV / Martin siger:

  Hej Hans
  Nu skriver du at der skal bruges en del udstyr for den fulde udnyttelse.
  Hvis ikke man vil bruge det vilde beløb på at prøve det, kan alle med en pc med internet forbindelse hente et program der hedder aprsis på internettet, installere det på pcèn og derfra se hvad der sker på systemet.
  Endvidere kan man gratis få en kode ved at registrere sig hos program administrator, så man også er i stand til eksempelvis at sende beskeder i systemet, eller for den sags skyld en beacon som fortæller hvor du befinder dig.
  Som med andre digimodes kan man med de sædvanlige lydkort og interface og et program også komme på aprs via radio, så hvis man allerede kan køre digimodes er der jo ikke langt igen.
  Men selvfølgelig kan man også købe diverse radioer som har det hele indbygget
  Alt dette behøver jeg selvfølgelig ikke at fortælle dig da du var til foredraget, det er måske mere møntet på dem der ikke var der.

  73 de OZ2SYV / Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *