Billeder: Klubaften 23. feb.

 442 besøg i alt,  2 besøg i dag

4 responses to “Billeder: Klubaften 23. feb.

 1. Dennis Lunding OZ2DHL siger:

  Jeg syntes der mangler lidt om DSTAR på jeres side 😉

 2. OZ2SYV / Martin siger:

  Hej Dennis
  Det der ligger på klubbens hjemmeside afspejler vel det som medlemmerne går og sysler med.Hvis et medlem synes at der skal stå noget om D star, gør han vel administratoren opmærksom på det.
  Kort sagt er D star ikke så udbredt hernede på det flade, Jeg kender kun til 3-4 stykker der har det, og personligt tror jeg der går nogle år før det bliver særligt udbredt.
  Men det skal da ikke forhindre folk i at prøve det.

  73 de OZ2SYV / Martin

 3. Benny oz2bap siger:

  Hej Martin du burde nok skrive at hvis emnet D Star kommer op falder det til jorden igen fordi folk ikke har en forståelse for nytænkning omkring mulighederne inde for dette område.jeg ved da jeg har en bror der har forsøgt at få en D Star aften tror nok et par gange. Men det blev hurtigt til nyt emne og så ikke mere snak om det.martin folk ved for lidt om de muligheder der er både fra ens qth og for ikke at tale om portabel og mobilt brug.det sidst nævnte er nok der hvor man får rigtig mange muligheder.hvis der blev en sådan aften med en mulighed for at prøve lidt forskelligt tror jeg der ville komme flere med,end bare at sige det lyder ikke godt og det har ikke noget med at køre radio at gøre.set i spejlet er det vel lige så godt eller dårligt som sstv,ecolink eller andet der bruger en it forbindelse.du er ikke selv villig til at bare høre om det Martin.så havde du svaret Dennis.at det havde han nok ret i men at vi jo kunne prøve at se hvad det var og så tage den der fra.i stedet vælger du at skrive der går nok nogen år endnu igen bliver det fejet væk.bevist eller ubevist vides ikke.og jo du skriver det skal ikke forhindre folk i at prøve det,muligheden for at prøve det Martin er nok først at folk ved hvad det er,hvad det kan osv. Og dette kan man kun få mest udaf ved at få en D Star mand/dame ned der er 100 m mester i Dstar .som kan svare på alle mulige og umulige spørgsmål. Hilsen Benny

 4. OZ2SYV / Martin siger:

  Hej Benny
  Der er nok forskellige meninger om hvordan man bærer sig ad med at få sådan et foredrag til klubben.
  Som eksempel kan jeg sige at angående APRS foredrag havde Eric/OZ1USA lavet fodarbejdet, altså taget kontakt til Michael som holdt foredraget og spurgt om han havde lyst til at komme i klubben og fortælle/ svare på spørgsmål om APRS.
  Eric spurgte derefter i klubben om det var noget, og derefter aftalte Formanden med Michael hvornår det passede ham at komme.
  På den måde er det den der virkelig brænder for sagen der har lavet fodarbejdet, og klubben har bare aftalt dato og lagt lokaler til + gjort opmærksom på at foredrag finder sted, så interesserede kunne dukke op.
  Derefter kan hver enkelt gøre op med sig selv om det er noget man vil deltage i.
  Hvis du eller andre vil have noget om
  D Star på hjemmesiden, kan i sikkert snakke med webmaster om at få lagt noget ind, men man kan altså ikke forvente at det kommer af sig selv.
  At der ligger noget på hjemmesiden om SSTV er nok dels fordi at webmaster selv har kørt lidt SSTV, og dels fordi der er en lokal hjemmeside som omhandler emnet, men igen er det ikke noget der er kommet af sig selv.
  Det samme gør sig gældende ved resten af indholdet på hjemmesiden, den afspejler det man går og sysler med.
  Noget der taler imod D Star er at det ikke kan prøves uden at skulle investere i grej dertil, det være sig DV doongle eller D Star radio, der er det anderledes med diverse Digitale modes som for det meste kan klares via lydkort i pc og gratis program hentet fra nettet.
  Hvis det viser sig at det ikke var noget kan man slette programmet igen og har ikke brugt penge på det
  For nogle kunne det sikkert være interessant med sådan et D Star foredrag, men da det ikke er noget jeg brænder for, er det nok ikke mig der laver fodarbejdet.

  73 de OZ2SYV / Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *